Esther van Gerwen

Wat leuk dat je op mijn website bent!

Mijn naam is Esther. Gezellig, enthousiast, betrouwbaar en creatief zijn woorden die mij grotendeels omschrijven. Vaak word ik ook wel Essie genoemd, wat mij bracht op mijn bedrijfsnaam: FotosEssie.

Ik ben als tiener met fotografie begonnen, toen ik van mijn eerste spaargeld een camera kocht en ermee op pad ging. De mooie momenten fotograferen, zodat ik ze later nog eens terug kon kijken. 

Dát vind ik nog steeds erg belangrijk in mijn fotografie: mooie momenten vangen in beeld, waar jij samen met je dierbaren nogmaals van kan genieten.

Ik vind het super fijn om vóór een shoot even met je te kletsen. Zo leren we elkaar vast kennen en weten we wat we van elkaar verwachten. Tijdens de fotoshoot vind ik het erg belangrijk om een ongedwongen, ontspannen en vooral ook gezellige sfeer te creëren. Dit doe ik door middel van Moment Design. 

Ook erg leuk om te melden (en waar ik super trots op ben). Op 7 maart 2020 ben ik geslaagd aan de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie, waardoor ik mezelf nu professioneel fotograaf mag noemen. 

Ik hoop je snel te zien en te mogen fotograferen! 

Lonely Planet

Op vakantie foto’s maken vind ik echt heerlijk om te doen! Zo fijn om op een later moment de vakantie ‘vibe’ te beleven en herinneringen terug te halen en te delen. Twee van mijn vakantiefoto’s heb ik ingestuurd naar de Lonely Planet en YES ze zijn gepubliceerd! Super trots!! 

De linker foto is gemaakt in La Rochelle – Frankrijk (2014)

De rechter foto is gemaakt in Pisa – Italië (2016)

FotosEssie
Boulevard Festival

Ieder jaar in juli bruist het in ‘s-Hertogenbosch van de mensen die naar een muziek-, dans- of theatervoorstelling gaan. Om iedereen een duidelijk overzicht te geven, wordt er ieder jaar een krantje gedrukt met alle informatie erin. Speciaal voor dit krantje werd ik gevraagd door de organisatie om een zwart-wit foto te maken van de opbouw van het festival. Wat een eer vond ik dat! Hieronder het resultaat dat in 1500 Boulevard krantjes is gedrukt. Kijk bij ‘special moments’ voor nog meer gave foto’s die ik van de opbouw gemaakt heb.