Bruiloft Krispijn en Marjolein

Een super fijne, warme dag brak aan in augustus. Dé dag van de bruiloft van Marjolein en Krispijn. Bij aankomst van de locatie waren ze nog druk bezig met het versieren van het huis, helemaal in een ontspannen sfeer. Na nog wat dingen afgehandeld te hebben en de mooie versiersels bewonderd te hebben, ging Marjolein haar jurk aan trekken. Wauw! Wat is dat voor een fotograaf toch een prachtig moment. Samen met haar beste vriendinnen werd Marjolein helemaal klaargemaakt. Ook Krispijn werd helemaal klaargemaakt, geholpen door zijn vader. 

En dan is het moment daar: the first look. Zo leuk! En wanneer de bruid dan omdraait en ze elkaar voor het eerst zien, dan straalt het geluk van het bruidspaar af. 

Nadat de bruidsfoto’s in de Loonse en Drunese duinen zijn gemaakt, gingen we door naar Oisterwijk. Waar de ceremonie plaats ging vinden. En daar kwam dan eindelijk het JA-woord eruit. 

Dat moet natuurlijk wel gevierd worden. Op de thuislocatie werd dan ook geproost op dit mooie bruidspaar! De avond ging nog verder met een heerlijke barbecue, leuke speeches en veel geluksmomentjes tussendoor. 

Een ontzettend mooie en geslaagde dag! 

Via deze weg ook mijn dank aan bruidsfotograaf Willemijn Alferink van Mijn Kiek Fotografie. Met Willemijn heb ik deze dag mogen beleven en heb ik meegeholpen, geassisteerd en een bruiloft mogen ervaren.